joi, 22 octombrie 2015

TELUS International Europe investeste peste 10000€ pentru a renova Scoala Primara din satul Plopsor, judetul Dolj

Data: 23-09-2015
TELUS International Еurope investeste peste 10000€ pentru a renova Scoala Primara din satul Plopsor, judetul Dolj
In cadrul TELUS Days of Giving in Craiova, peste 100 de voluntari de la TELUS International Europe au investit timpul si energia lor, iar compania a alocat 10000€ pentru a renova Scoala Primara din satul Plopsor, comuna Salcuta, judetul Dolj. TELUS International Europe, una dintre cele mai mari companii de servicii de outsourcing, tinteste catre imbunatatirea conditiilor si mediului in care copiii traiesc si invata.
Membrii TELUS din intreaga lume fac voluntariat pentru cauze nobile in comunitatile din care fac parte, punand in practica filosofia TELUS « We give where we live ». Campaniile TELUS Days of Giving au loc in fiecare dintre locatiile TELUS International. TELUS International Europe a fost onorata cu premiul « Cea mai buna Initiativa CSR » din cadrul ceremoniilor anuale Romanian Outsourcing Awards for Excellence, pentru evenimentul TELUS Days of Giving din 2014.
Compania a organizat anul acesta primul TELUS Days of Giving din Craiova, in data de 12 septembrie, renovand Scoala Primara din Plopsor, in care invata 20 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Acesti copii au nevoie de o institutie de invatamant mai sigura, mai curata si mai confortabila, pentru a-si putea urma parcursul scolar in cele mai bune conditii. Lucrarile au constat in renovarea si mobilarea interiorului scolii si gradinitei, instalarea unui centru informatic cu computere si reamenajarea curtii scolii, pe care copiii o pot folosi de acum incolo ca si loc de joaca.
« Compania noastra are ceva ce le lipseste altora : un suflet mare. Sufletul a 100 de membri TELUS International Romania, care au decis sa ofere din timpul si energia lor pentru a renova scoala din Plopsor astazi. Sunt motivati doar de altruism, de simpla dorinta de a face ceva pozitiv, de a aduce o imbunatatire modesta, dar semnificativa, lumii in care traim. » spune Gregoire Vigroux, co-fondator al TELUS International Romania.
Investitia TELUS International Europe de anul acesta s-a axat pe reamenajarea scolii, pentru a putea oferi copiilor sansa de a merge la scoala in cele mai bune conditii posibile. Scoala a fost complet renovata, sistemul de iluminare a fost schimbat, mobila a fost inlocuita, curtea scolii a fost curatata si spatiile verzi au fost reimprospatate. In plus, toti membrii TELUS International au contribuit cu donatii personale ce au constat in carti, haine, jucarii si rechizite pentru copiii care invata acolo.

Despre TELUS International Europe:
TELUS International Europe este un centru de contact multilingv, de servicii BPO (business process outsourcing) si furnizor ITO, ce ofera servicii inca din anul 2004. Compania are aproape 2.000 de membri in echipele sale din Sofia si Plovdiv (Bulgaria), Bucuresti si Craiova (Romania), precum si birouri in Manchester si Cannock, Anglia. TELUS International Europe ofera solutii de contact center, ITO si servicii de suport in 30 + de limbi straine pentru partenerii sai la nivel global.

TELUS International Europe este parte a familiei TELUS International, o companie globala de BPO cu peste 16.000 de angajati in intreaga lume, inclusiv in Canada, Statele Unite ale Americii, Europa, America Latina, si Filipine. O componenta globala a TELUS, TELUS International este sustinuta de catre o companie lider national pe piata de telecomunicatii din Canada, cu CAD 12,1 miliarde (miliarde € 8.9) $ a veniturilor anuale si 13,9 milioane clienti. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.telusinternational-europe.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu